Matylda

• Mój status: do adopcji
  • Wiek: ok 5 miesięcy
  • Rasa: Miniatura lew
  • Charakter: Matylda to mała słodka kruszynka, która została znaleziona razem z Norbim w mroźny wieczór. Ze zziębniętego strachliwego maluszka wyrosła na śliczną i bardzo grzeczną pannicę, która urodą bije na głowę niejedną dorosłą królicę. Malutka ma śliczne duże oczka, uroczą grzywkę i miękkie futerko. Uwielbia jak się ją tuli i głaszcze. Kocha sianko i zioła. Bardzo ceni sobie towarzystwo człowieka, nie jest strachliwa, sama zaczepia i domaga się pieszczot. Małe kochanie potrzebuje spokojnych i oddanych ludzi. Matylda chętnie pokica do domu z Norbim lub pozna spokojnego samca, bo jest baaaaardzo towarzyską damą :)
  • Stan zdrowia: Zdrowa
  • Stosowana dieta: eko sianko ziołowe, zioła, warzywa, owoce, suszki, gałązki świeże i zioła, czasem cuni complete junior
  • Data ogłoszenia: czwartek, 01 luty 2018
Więcej w tej kategorii: « Wawrzynka Lavinia »