Miąchosław

• Mój status: do adopcji
  • Wiek: ok 1 rok
  • Rasa: Zniewalający baran
  • Charakter: MIĄCHOSŁAW reprezentuje baranią klasę de Lux! Obłędnie przystojny i stworzony do miąchania! Miąchanie to jego powołanie! Całymi dniami i nocami można go obdarowywać miąchaniami! Miąchuś lubi też całusy i klasyczne głaskanie oraz namiętnie tulenie. Kocha leżenie pod kołderką lub kocykiem. Budzi namiętnymi pocałunkami i czasami bawi się też w osobistego stylistę i awangardowo czesze włosy.... Była gwiazda świątecznej szopki kościelnej :) Nie interesuje go rozrabianie czy psoty. To grzeczny ok 1-2 letni kuwetowy jegomość o wielkim apetycie na zioła, sianko i warzywa. Lubi samice i jest w stosunku do nich dżentelmenem. Chętnie zamieszkałby w domu z kochliwa samicą ( ma swoje typy w fundacji). Miąchuś jest już bez nabiałowy i może bez krępacji wyznawać wolną miłość! Ale you need is love and MIĄCHOSŁAW!
  • Stan zdrowia: Zdrowy
  • Stosowana dieta: eko sianko ziołowe, zioła suszone i świeże, gałązki świeże, suszki, warzywa, owoce, cuni complete sensitive sporadycznie
  • Miejsce pobytu: DT, Warszawa
  • Data ogłoszenia: piątek, 02 luty 2018