Kiti

• Mój status: BARDZO DŁUGO CZEKA NA DOM !!! Pilnie do adopcji
  • Wiek: ok 5 lat
  • Rasa: Miniatura , trochę lewek
  • Charakter: Kiti to cudowny chociaż smutny króliczek , który bardzo bardzo długo czeka na dom. Chciałybyśmy, ale pech go w końcu opuścił i aby Kiti znalazł swoje miejsce na ziemi bo zasługuje na nie, jak żaden inny królik. Kiti przez 3 lata żył w domu, gdzie karmiony był kocia karmą i raczej nie otrzymywął ze strony ludzi wielkiej miłości. Na początku nerwowy i drażliwy, z czasem rozkręcił się i zmienił charakter. Czeka na dom już prawie dwa lat i widać coraz większy smutek w jego oczach...czeka, czeka, nikt się nim nie interesuje... A to cudowny, mały, włochaty charakterny przyjaciel. Taki, który ponarzeka z Tobą na kiepską pogodę i wyniki wyborów. To przyjaciel, który razem z Tobą będzie jadł maliny i oglądał najgłupsze seriale ale tez i programy publicystyczne, Kiti to przyjaciel na dobre i na złe!
  • Stan zdrowia: Zdrowy
  • Stosowana dieta: eko sianko ziołowe, zioła, suszki , korzonki, gałązki, owoce, warzywa, świeże zioła, Cuni Complete raz na jakiś czas w formie przysmaku
  • Data ogłoszenia: środa, 03 sierpień 2016
Więcej w tej kategorii: « Mariuszek