Mariuszek

• Jestem: Mariuszek
  • Wiek: ok 4 miesiące
  • Rasa: Miniatura? Mariuszek nie powiedział jeszcze ostatniego słowa :-)
  • Charakter: Największy pieszczoch w całej fundacji! Błyskawicznie rozkochuje w sobie każdego, kto go tylko zobaczy. Ma niewiarygodnie piękne chabrowe oczka i najcudowniejsze pod słońcem spojrzenie, które bije na głowę błagalny wzrok kota ze Shreka... Mleczny kawaler może całymi godzinami przytulać się i tańczyć wokół człowieka, aby tylko ten wziął go na ręce i przytulił. Mariuszek to także spory łasuch, co akurat jest jak najbardziej ok, bo maluch musi jeszcze trocę przybrać na wadze. Został znaleziony na ulicy, uszka miał pogryzione, był wychudzony, odwodniony, z obniżoną temperaturą. Mariuszek wymagał hospitalizacji i stałej opieki. Teraz już doszedł do siebie, wzmocnił się i z przestraszonego chuderlaka staje się pięknym kólem o cudonym charakterze i niepsożytych podkładach miłości, którą chętnie wszytskich obdaruje. Adoptuj Mariuszka! Wskoczy Ci do łóżka! I pokaże, jak kochają króliczki :-)
  • Stan zdrowia: Zdrowy, w trakcie przybierania na wadze
  • Data ogłoszenia: wtorek, 02 styczeń 2018
Więcej w tej kategorii: « Marcus Kiti »