Gertruda

• Mój status: Bardzo pilnie do adopcji
  • Wiek: ok 1-2 lata
  • Rasa: Hodowlana
  • Charakter: Gertruda to wyjątkowa samica. Została uratowana w wyniku interwencji lipcowej- żyła w fatalnych warunkach , skrajnie zaniedbana. Cały czas przebywałą w wózku sklepowym, przykryta szybą. bez jedzenia i wody. Gertruda ma słuszny rozmiar i kobiece kształty. Ma wyjątkowe umiejetności i fantastycznie rozwinięty zmysł powodzenia- widzi i czuje, szczególnie jedzenie, nawet przez sen. .Jest bardzo towarzyska i uwielbia spędzać czas z człowiekiem. Kocha zabawy ruchowe i wypoczynek na świeżym powietrzu. Jest cudowną przyjaciółką , niezastąpionym towarzyszem wszelkich domowych czynności. Gertruda w domu i już nie nudzi się nikomu!!!
  • Stan zdrowia: Zdrowa
  • Stosowana dieta: eko sianko ziołowe, zioła, suszki , korzonki, gałązki, owoce, warzywa, świeże zioła, Cuni Complete raz na jakiś czas w formie przysmaku
  • Data ogłoszenia: czwartek, 03 sierpień 2017
Więcej w tej kategorii: « Konwalia Matylda »