Marcepan

• Jestem: Marcepan
  • Wiek: ok 6 miesięcy
  • Rasa: Baranek miniaturowy
  • Charakter: Marcepan jak samo imię wskazuje to przesłodki i niezwykle urodziwy samiec, który swoim spojrzeniem łamie serce wszystkich dam. Jest wyjatkowo pokojowy, ciekawski i kocha zarówno zabawowe szaleństwa jak również leniuchowanie i wylegiwanie się na kolanach opiekunki tudzież na wygodnej kanapie. Jest prawdziwym miniaturowym barankiem , ale mimo, że rozmiar ma mini to serce i apetyt na życie ma maxi. Niezwykle przyjacielski i towarzyski, wręcz nie wyobraża sobie życia bez człowieka. Preferuj dom wolno wybiegowy oraz damskie towarzystko- hętnie tez przeprowadzi się na wykwintne pokojne z którąś z koleżanek z fundacji :-)
  • Stan zdrowia: Zdrowa na ciele, umysł czasem płata figle :-)
  • Data ogłoszenia: wtorek, 02 styczeń 2018
Więcej w tej kategorii: « Norbi Marcus »