Norbi

• Jestem: Norbi
  • Wiek: ok 3-4 miesiące
  • Rasa: Miniatura , trochę lewek
  • Charakter: Norbi , jak zresztą widać to niewątpliwej urody samczyk, który jest w pełni świadomy swoich walorów i tego, jak działa na samice wszelkiej maści. Jest przekonany o swojej boskości oraz o tym, że nieustannie nalezy mu się atencja ze strony i człowieka i innych królic. Uwielbia być rozieszczany, dokarmiany i obdarowywany całusami. Jest typowym balangowiczem i złotym chłopcem. Jego motto życiowe to: " Marchew, samice i śmiech". Tak! Norbi potrafi się uśmiechać, naprawdę!. Ten mały rudy przystojniak ceni sobie luksowe życie i dostęp do wszelkich udogodnień i rozpieszczeń. Miewa oczywiście, jak każda gwiazda swoje humory i zachcianki, ale celebryci tak maja fabrycznie. Chcesz zakosztować życia z gwiazdą?? Adoptuj Norbiego koleżanko i kolego! Norbi chętnie zamieskzałbyw nowym domu z Matyldą, z którą został znaleziony.
  • Stan zdrowia: Zdrowy, z wysokim libido
  • Data ogłoszenia: piątek, 05 styczeń 2018
Więcej w tej kategorii: « Albert i Adolf Marcus »