Konwalia

• Jestem: Konwalia
  • Wiek: ok 3-4 miesięcy
  • Rasa: Miniatura
  • Charakter: Konwalia to słodkie maleństwo uratowane podczas mrozów od utonięcia. Królinka została wyciągnięta z wody, z Jeziorka Czerniakowskiego. Przemarznięta i wystarszona potrzebowała kilku dni aby dość do siebie i aby minął strach. Z dnia na dzień Konwalia rozkwita coraz bardziej i coraz bardziej interesuje ją człowiek, inne króliki oraz jedzenie. Rośnie na ogromnego przytulaka i przy odpowiedniej dawce uczucia, zaangażowania i miłości, wyrośnie na kanapowego naleśnika. Jest urzekająco piękna, ma cudownie miękkie futerko oraz lśniące ciemne oczka, którymi coraz śmielej zagląda do człowieczego serca. Pokochaj Konwalię! Niech zakwitnie na wiosnę w Twoim ogrodzie!
  • Stan zdrowia: Zdrowa
  • Data ogłoszenia: wtorek, 02 styczeń 2018
Więcej w tej kategorii: « Żabcia Gertruda »